Voor al uw nationale & internationale transporten
Bent u opzoek naar een gedegen partner die uw transporten uitvoert? Dan bent u bij Opstal Transporten aan het juiste adres!

Bezoekadres:
Klappolder 121 (gebouw K)
2665LP Bleiswijk
010 333 0228
info@gebr-opstaltransporten.nl

neem contact met ons op

Uw product van A naar B vervoeren, is ons vak. Dat doen we met passie. Toch gaan we graag nog een stukje verder. We geloven namelijk dat als je het beste wilt voor je klanten, dat er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan.  

Zorgvuldig

Wij vervoeren uw goederen alsof ze van ons zijn!

Snelheid

Snel en secuur,  zo weet u exact wat u aan ons heeft!

Dagelijks

Geconditioneerde groepage van en naar Rungis, Parijs!

Netwerk

Wij hebben een groot netwerk. Ook over de grens!

Bereikbaar

Wij zijn 24 / 7 bereikbaar voor onze klanten!

wist u dat

Wij hygiëne hoog in het vaandel hebben staan? En daarom wekelijks de trailers gereinigd worden.

Bezoekadres:
Klappolder 121 (gebouw K)
2665LP Bleiswijk (veiling terrein The Greenery)

Maak een afspraak

Opstal Transporten
Copyright © 2021 Opstal Transporten

Container transport

Rungis Road Express kan voor u het volledige transport vanaf diverse havens tot aan uw deur regelen. Of het nu gaat om stukgoed in 20ft containers of groenten & fruit in 45ft Highcube Reefers bij ons bent u op het juiste adres.
Van het voormelden van Douane documenten tot en met het inleveren op het retour depot wij nemen het gehele traject bij u uit handen.
Door middel van ons netwerk in de container branche kunnen wij u van alle gemakken voorzien.

cropped-opstal_transport_nieuws
Container Transport tegel

Airfreight perishables

Op luchthavens als Parijs-Charles de Gaulle, Brussel – Brucargo, Luchthaven Oostende-Brugge kennen wij de weg. Hier door kunnen wij uw zendingen op deze luchthavens tijdig ophalen en op de eindbestemming leveren.

Rungis 1
Perishable_Center_Frankfurt_-_Pruefen_frischer_Waren_-_Foto_Perishable_Center_Frankfurt_k

Geconditioneerd transport

Met een eigen vloot van ATP gekeurde koeltrailers verzorgen wij dagelijks transporten met groente & fruit / bloemen & planten. Onze chauffeurs weten precies hoe zij met uw producten om moeten gaan om de kwaliteit hier van optimaal te bewaren. Doormiddel van training zorgen wij er voor dat de kennis van de chauffeurs altijd up to date blijft.

Naast het transport naar Rungis/Parijs, Frankrijk hebben wij ook dagelijks diverse auto’s die op nationaal niveau geconditioneerd transport uitvoeren.

DSC_0049 copy
DSC_0047 copy

Groupage Rungis

Rungis Road Express vertrekt dagelijks naar en van Rungis, Parijs onder geconditioneerde tempratuur . Door de kennis die onze chauffeurs hebben met AGF en van de groothandelsmarkt Rungis kunnen wij er voor zorgen dat uw producten netjes en onder goede conditie geleverd worden bij uw klanten. Tevens is het mogelijk om uw producten in de stad van Parijs en omliggende gemeenten te leveren. Door onze nauwe samenwerking met Franse transporteurs rijkt ons levering gebied verder dan alleen Rungis.

DSC_0010 copy
DSC_0028 copy