DAGELIJKSE
GROEPAGE

  • Dagelijks vertrekken wij met meerdere auto’s naar België & Frankrijk toe. Waarvan de groothandels markt Rungis de hoofd bestemming is. Onze vakkundige chauffeurs halen overdag de goederen op bij diverse koelhuizen en kwekers, waarna de goederen allemaal worden samen gebracht naar onze crossdock locatie in Bleiswijk of Deinze. Hier worden de goederen tijdelijk opgeslagen in onze koelcel om de kwaliteit van het product te kunnen garanderen. Wanneer de planning klaar is met het maken van de definitieve groupage planning worden de auto’s op de juiste manier geladen. Hier bij word rekening gehouden met de diverse product eigenschappen en de daarbij behorende tempraturen. wanneer de auto’s geladen zijn vertrekken de internationale chauffeurs richting Frankrijk, onderweg maken zij wanneer nodig nog diverse stops om op de route naar Parijs bij te laden en/of te lossen. 

Zorgvuldig

Wij vervoeren uw goederen alsof ze van ons zijn!

Snelheid

Snel en secuur,  zo weet u exact wat u aan ons heeft!

Bereikbaar

Wij zijn 24 / 7 bereikbaar voor onze klanten!

Eenmaal aangekomen

Eenmaal aangekomen op Rungis beginnen de chauffeurs strategisch aan het lossen van de lading. Omdat de diverse batimenten op Rungis ook verschillende openingstijden kennen beginnen wij met lossen op de vroege batimenten. Doorgaans komen onze trucks aan op Rungis tussen 02h00 en 03h00. Tijdens het lossen worden ook direct goederen retour geladen voor Nederland. Iedereen bij Opstal Transporten heeft een passie ontwikkeld voor de groothandelsmarkt van Parijs en dit kan u aan alles merken.

Bel mij over de mogelijkheden!

Over ons

Opstal Transporten is een echt familie bedrijf welke opgericht is in 2016. Na een bij wijze van grap aan de keukentafel ontstond het idee om samen met 3 broers een transportbedrijf op te richten. In het begin voerde wij opdrachten uit voor andere transportbedrijven. in Augustus 2018 werd gestart met een eigen groupage lijndienst naar Rungis toe. 

Previous
Next

neem contact met ons op

Voor al uw nationale & internationale transporten. Bent u opzoek naar een gedegen partner die uw transporten uitvoert? Dan bent u bij Opstal Transporten aan het juiste adres

Bezoekadres:
Klappolder 121 (gebouw K)
2665LP Bleiswijk (veiling terrein The Greenery)

Maak een afspraak

Opstal Transporten
Copyright © 2021 Opstal Transporten

Container transport

Rungis Road Express kan voor u het volledige transport vanaf diverse havens tot aan uw deur regelen. Of het nu gaat om stukgoed in 20ft containers of groenten & fruit in 45ft Highcube Reefers bij ons bent u op het juiste adres.
Van het voormelden van Douane documenten tot en met het inleveren op het retour depot wij nemen het gehele traject bij u uit handen.
Door middel van ons netwerk in de container branche kunnen wij u van alle gemakken voorzien.

cropped-opstal_transport_nieuws
Container Transport tegel

Airfreight perishables

Op luchthavens als Parijs-Charles de Gaulle, Brussel – Brucargo, Luchthaven Oostende-Brugge kennen wij de weg. Hier door kunnen wij uw zendingen op deze luchthavens tijdig ophalen en op de eindbestemming leveren.

Rungis 1
Perishable_Center_Frankfurt_-_Pruefen_frischer_Waren_-_Foto_Perishable_Center_Frankfurt_k

Geconditioneerd transport

Met een eigen vloot van ATP gekeurde koeltrailers verzorgen wij dagelijks transporten met groente & fruit / bloemen & planten. Onze chauffeurs weten precies hoe zij met uw producten om moeten gaan om de kwaliteit hier van optimaal te bewaren. Doormiddel van training zorgen wij er voor dat de kennis van de chauffeurs altijd up to date blijft.

Naast het transport naar Rungis/Parijs, Frankrijk hebben wij ook dagelijks diverse auto’s die op nationaal niveau geconditioneerd transport uitvoeren.

DSC_0049 copy
DSC_0047 copy

Groupage Rungis

Rungis Road Express vertrekt dagelijks naar en van Rungis, Parijs onder geconditioneerde tempratuur . Door de kennis die onze chauffeurs hebben met AGF en van de groothandelsmarkt Rungis kunnen wij er voor zorgen dat uw producten netjes en onder goede conditie geleverd worden bij uw klanten. Tevens is het mogelijk om uw producten in de stad van Parijs en omliggende gemeenten te leveren. Door onze nauwe samenwerking met Franse transporteurs rijkt ons levering gebied verder dan alleen Rungis.

DSC_0010 copy
DSC_0028 copy