Nieuws

Op deze pagina ziet u het laatste nieuws over Gebr. Opstal Transporten VOF

  • 05-03-2018

Vanaf vandaag gaat Gebr. Opstal Transport operationeel werken vanaf een nieuwe locatie in Bleiswijk Zuid-Holland. Op deze locatie beschikken wij over een warehouse van 300m2 voorzien van 2 dockshelters en een overhead deur. Hier door kan Gebr. Opstal Transporten haar diensten naar klanten nog verder uitbreiden. Ook de planning zal vanaf de nieuwe locatie gaan werken.

het bezoek adres is:

Gebr. Opstal Transporten VOF

Klappolder 121 Bleiswijk (veiling terrein Greenery gebouw K)

 

 

 

  • 20-02-2018 Certificering Duurzaam op de Weg

Vandaag heeft Gebr. Opstal Transporten het certificaat Duurzaam op de Weg mogen ontvangen van haar banden leverancier Profile Tyrecenter Nootenboom Zoetermeer.

Wij zetten ons bewust in voor een milieuvriendelijk transportbeleid. Als innovatieve specialist in de transportsector zijn wij een voorbeeld voor anderen. Om die positie te behouden leggen wij een sterke focus op maximale verlaging van de CO2 uitstoot en op kostenbesparing. Dit heeft geleid tot het Duurzaam op de Weg certificaat voor Gebr. Opstal Transporten waarmee weer een stap is gemaakt in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

  • 10-01-2018 Aflevering 2e Koeltrailer

Vandaag hebben wij een nieuwe Multi-temp koeltrailer in gebruik genomen. er is wederom gekozen voor een Krone trailer van Wezenberg Atrop. De trailer is voorzien van reclame van onze klant – Tante Door kip. Dit heeft de trailer een fraai uiterlijk gegeven.

  • 29-09-2017 Aflevering auto 4

Vandaag heeft Gebr. Opstal Transporten haar 4e auto in de vloot opgenomen. Deze keer is gekozen voor een Volvo FH3 Euro5. Deze auto zal ingezet gaan worden voor Tante Door Kip, Hier naast zal de auto ook te zien zijn in al het overige werk wat Gebr. Opstal Transporten doet.

  • 17-06-2017 Aflevering Krone Koeloplegger

Vandaag heeft Gebr. Opstal Transporten haar eerste koeloplegger in gebruik genomen. De krone polyester-steel geleverd door Wezenberg Atrop uit IJsselmuiden is voorzien van alle gemakken. Een Thermoking koelunit en een 2 tons laadklep van Dhollandia. De inrichting van de trailer is gemaakt voor ieder transport zo heeft de trailer een binnenhoogte van 2.70m waardoor ook bloemen/planten zonder beschadiging geladen kunnen worden. Ook is er gekozen voor licht metalen velgen om het eigen gewicht van de trailer zo laag mogelijk te houden wat het laadvermogen weer ten goede komt.

De trailer werd door Lamboo Spuiterij Zoetermeer & Rootart design Zoetermeer weer helemaal in de huisstijl van Gebr. Opstal Transporten gemaakt.

  • 29-05-2017 Gebr. Opstal Transporten neemt 2e container chassis ingebruik.

Om de diensten uit te breiden heeft Gebr. Opstal Transporten een 2e container chassis  in gebruik genomen.

 

  • 26-03-2017 Nieuw mailadres voor containeropdrachten

Vanaf heden kan u alle container opdrachten mailen naar een special hier voor ingericht mailadres.

containers@gebr-opstaltransporten.nl

Wij zien uw opdrachten graag tegemoet.

 

  • 04-03-2017 Aflevering auto nummer 3

Op zaterdag 04-03-2017 is door DSW-Blom Zoetermeer de 3e auto afgeleverd. Een XF 460 euro 6 4×2. De truck is door Lamboo Zoetermeer en Rootart Design weer helemaal in de Opstal huisstijl gemaakt.

23-02-2017 Interview met Truckstar

In editie 3 van Truckstar 2017 is een mooi verslag gemaakt over Gebr. Opstal Transporten. Koop nu de Truckstar in de winkel of op www.truckstar.nl

04-02-2017 Nieuw Krone container chassis

Zaterdag is het nieuwe container chassis afgeleverd door Wezenberg Atrop B.V. uit Ijsselmuiden. Ook dit nieuwe materieel is uiteraard helemaal in de Opstal huisstijl aangepast door Lamboo Zoetermeer en Rootart design Zoetermeer. Er is extra verlichting aangebracht en een spatlap gemonteerd.