Transport

Natuurlijk rijden we met alle liefde volle auto’s vol groenten, fruit, bloemen en planten, maar in de fijnmazige AGF-logistiek gebeurt het vaak dat verschillende kleinere partijen worden samengevoegd tot één grote lading. Opstal Transporten heeft dit groupage transport tot een ware kunst verheven. Uw lading krijgt een vorstelijke behandeling, zodat het perfect geconditioneerd op de plek van bestemming arriveert. Daarin slagen we door de producten te crossdocken op onze gekoelde locatie in Bleiswijk en door te werken met ATP-gekeurde koeltrailers, waarmee we realtime de temperatuur kunnen volgen. Onze medewerkers
zijn door ervaring en opleidingen goed op de hoogte wat de verschillende producten nodig hebben en als ze gebreken signaleren, zullen ze het ook zeker melden. Hygiëne heeft voor ons topprioriteit.

 

Bij Opstal Transporten richten wij ons op een viertal diensten, maar uiteraard zijn wij tot meer
instaat dan alleen onze standaard diensten. Zoekt u een gedegen partner voor uw transport dan bent
u op het juiste adres.

 

Groupage van en naar Parijs
Groupage van en naar Frankrijk
Container transport
Distributie

 

Groupage van en naar Rungis, Parijs

Opstal Transporten heeft hun specialisatie groupage transport van en naar Parijs steeds verder uitgebreid. Wij kunnen u geheel ontzien in de logistieke keten naar Parijs maar ook weer hier retour. Tot in kleinste steegjes van Parijs kunnen wij beleveren.

 

Groupage van en naar Frankrijk

Met een eigen vloot van ATP gekeurde koeltrailers verzorgen wij dagelijks transporten met groente & fruit / bloemen & planten naar diverse bestemmingen in Frankrijk. Onze chauffeurs weten precies hoe zij met uw producten om moeten gaan om de kwaliteit hier van optimaal te bewaren. Doormiddel van training zorgen wij er voor dat de kennis van de chauffeurs altijd up to date blijft. Om u een indruk te geven van welke bestemmingen wij aandoen in Frankrijk ziet u hier onder een kort overzicht.
Lyon                      Corbas                      Marseille
Perpignan             Nantes                     Montpellier
Cavaillon               Saint Etienne         Bordeaux
Sorgues

Uiteraard zijn dit niet de enige bestemmingen dus schroom niet om ons te contacteren voor andere bestemmingen.

 

Container Transport

Opstal Transporten kan voor u het volledige transport vanaf diverse havens tot aan uw deur verzorgen. Of het nu gaat om stukgoed in 20ft containers of groenten & fruit in Reefer containers bij ons bent u op het juiste adres. Van het voormelden van Douane documenten tot en met het inleveren op het retour depot, wij nemen het gehele traject bij u uit handen.

 
Distributie

Opstal transporten kan u ook voorzien in nationaal distributie transport waarbij de voorkeur uitgaat naar dedicated transport’ geheel in lijn met de eisen en huisstijl van onze klanten.