Nachtkoppel chauffeur CE

Vacature: Nachtkoppel chauffeur CE

Ben jij parttime of fulltime beschikbaar en houd je er van om op de weg te zitten? 
Word dan onze nieuwe collega als Nachtkoppel Chauffeur! 

Wat houdt het werk in

Je start ’s avonds rond een uurtje of 18:00. Dan staat je trailer voorgeladen klaar. Dan laad je onderweg nog enkele pallets bij en los je nog een aantal klanten uit. Nadat je dat gedaan heb ga je richting Kortrijk; daar staat een andere trailer voor je klaar die of al voorgeladen staat en uitgelost moet worden of die je nog moet laden. Nadat je de trailer gelost of geladen heb kom je weer richting de zaak en daar zal iemand je trailer en/of auto weer van je over nemen. 

Wat wij bieden

  • Vaste Wagen inclusief omvormer en magnetron (bij fulltime)
  • Een zelfstandige flexibele baan (ritten zijn in overleg met de planning samen in te delen hoe je het beste vindt)
  • Leuke collega’s en werksfeer in familiebedrijf (als je de telefoon opneemt natuurlijk anders een heerlijk rustige werksfeer)

Wat wij vragen

  • In het bezit van Rijbewijs CE (in overleg ook de mogelijkheid om deze te halen)
  • In het bezit van geldige Code 95 (in overleg ook de mogelijkheid om bij de scholen)
  • Goede communicatie skills
  • Klantvriendelijk, enthousiast & oplossing gericht

Standplaats : Bleiswijk  

Zit er niet precies tussen wat jij zoekt ?  
Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of we de perfecte baan voor je kunnen creëren.

Contact lichte achetrgrond 180 px

CONTACT US

For all your national and international transports. Are you looking for a reliable partner to carry out your transports? Then you have come to the right place, here at Opstal Transporten!

Visiting address:
Klappolder 121 (building K)
2665 LP Bleiswijk
(auction site The Greenery)
+31 (0) 10 333 0228

Get in touch

Opstal Transporten
Copyright © 2021 Opstal Transporten

Container transport

Rungis Road Express kan voor u het volledige transport vanaf diverse havens tot aan uw deur regelen. Of het nu gaat om stukgoed in 20ft containers of groenten & fruit in 45ft Highcube Reefers bij ons bent u op het juiste adres.
Van het voormelden van Douane documenten tot en met het inleveren op het retour depot wij nemen het gehele traject bij u uit handen.
Door middel van ons netwerk in de container branche kunnen wij u van alle gemakken voorzien.

cropped-opstal_transport_nieuws
Container Transport tegel

Airfreight perishables

Op luchthavens als Parijs-Charles de Gaulle, Brussel – Brucargo, Luchthaven Oostende-Brugge kennen wij de weg. Hier door kunnen wij uw zendingen op deze luchthavens tijdig ophalen en op de eindbestemming leveren.

Rungis 1
Perishable_Center_Frankfurt_-_Pruefen_frischer_Waren_-_Foto_Perishable_Center_Frankfurt_k

Geconditioneerd transport

Met een eigen vloot van ATP gekeurde koeltrailers verzorgen wij dagelijks transporten met groente & fruit / bloemen & planten. Onze chauffeurs weten precies hoe zij met uw producten om moeten gaan om de kwaliteit hier van optimaal te bewaren. Doormiddel van training zorgen wij er voor dat de kennis van de chauffeurs altijd up to date blijft.

Naast het transport naar Rungis/Parijs, Frankrijk hebben wij ook dagelijks diverse auto’s die op nationaal niveau geconditioneerd transport uitvoeren.

DSC_0049 copy
DSC_0047 copy

Groupage Rungis

Rungis Road Express vertrekt dagelijks naar en van Rungis, Parijs onder geconditioneerde tempratuur . Door de kennis die onze chauffeurs hebben met AGF en van de groothandelsmarkt Rungis kunnen wij er voor zorgen dat uw producten netjes en onder goede conditie geleverd worden bij uw klanten. Tevens is het mogelijk om uw producten in de stad van Parijs en omliggende gemeenten te leveren. Door onze nauwe samenwerking met Franse transporteurs rijkt ons levering gebied verder dan alleen Rungis.

DSC_0010 copy
DSC_0028 copy